Παρασκευή, Μάι 7, 2021

Προώθηση Ιστοσελίδων SEO

Βελτιστοποίηση ΙστοσελίδωνSEO (Search Engine Optimization) για υψηλά οργανικά αποτελέσματα στις Μηχανές Αναζήτησης

ή

+

Πώς λειτουργεί λοιπόν το SEO;

Η προώθηση ιστοσελίδων είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας, χωρίς να πληρώνεται διαφημίσεις, μέσα από τα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης

1. Έρευνα

Έρευνα ανταγωνισμού, της επιχείρησής σας, των λέξεων κλειδιών που σας ενδιαφέρουν, το ανταγωνισμού που ήδη υπάρχει κ.α. μετά την έρευνά, σας παρουσιάζουμε κάποια αποτελέσματα που θα μελετήσουμε μαζί και βγάζουμε πορίσματα ως προς την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε.

2. Αντίο, ανθρώπινο λάθος

On-Page SEO - Για να μπορέσουν οι μηχανές αναζήτησης να "διαβάσουν" σωστά την ιστοσελίδα σας, να την καταλάβουν και να την κατηγοριοποιήσουν σωστά θα πρέπει να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Εντοπισμός σφαλμάτων και διόρθωση, ορθογραφία ( SEO ), ταχύτητα ιστοσελίδα κ.λπ

3. Off-Site SEO

Link Building - Χτίζουμε με υπομονή σχετικά links προς την δική σας ιστοσελίδα. Αυτή η τεχνική λέγεται Link Building και είναι ένα από τα ποιο σημαντικά βήματα στην προώθηση ιστοσελίδων για την διαδικασία των σωστών, υψηλών και σταθερών αποτελεσμάτω. Αυτοί η διαδικασία μέχρι να δώσει καρπούς περνάει χρόνο!!!

SEO Προώθηση Ιστοσελίδων,TIME FOR SEO

Προώθηση Ιστοσελίδων

Οργανικά αποτελέσματα ονομάζουμε τα πρώτα κανονικά αποτελέσματα που εμφανίζει η Google και δεν αποτελούν προϊόν διαφήμισης, στη δική μας γλώσσα λέγονται SERPs.

Τα οργανικά αποτελέσματα είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας SEO ενώ είναι και τα καλύτερα αποτελέσματα, αφού φέρνουν δωρεάν επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας για όσο καιρό βρίσκεστε σε αυτήν την θέση.

Υπάρχουν 2 τρόποι για να εμφανίζεστε στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης.

Ο πρώτος είναι η οργανική Βελτιστοποίηση της Ιστοσελίδας σας (Search Engine Optimization - SEO) και ο δεύτερος τρόπος η πληρωμένη καταχώριση με Google Ads με δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας.

Η ταχύτητα της ιστοσελίδας είναι πλέον για το Google από τα πιο σημαντικά.

Το 80% από τους επισκέπτες στο ιντερνέτ εάν δεν ανοίξει για 3-4 δευτερόλεπτα είναι γεγονός και πρέπει να το σεβαστούμε και να προσαρμοστούμε σε αυτό.

Πελάτες που μας εμπιστεύονται

Ξεκινώντας με μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και μέχρι τις πολυεθνικές εταιρείες, τα τελευταία 10 χρόνια.

client-image
client-image
client-image
client-image

Τι λένε οι πελάτες

Με απλά λόγια: αυτό κάνει την κατασκευή ενός ιστότοπου Wordpress ένα αεράκι! Απολύτως δεν απαιτείται εμπειρία σχεδιασμού ιστοσελίδων / κωδικοποίησης και υπάρχουν πολλές επιλογές και προσαρμογές διαθέσιμες από κάθε άποψη. Σας ευχαριστούμε PPseo, για ένα απίστευτο premium - αλλά προσιτό λογισμικό!

Μαυρουδής Πέτρος

e-phones.gr

Ελάτε σε επαφή & ας κάνουμε κάτι
φοβερό μαζί!

Κάνε γρήγορα!