Τι είναι το SEO;

SEO είναι μια συντομογραφία για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, το οποίο μεταφράζεται ως SEO (Search Engine Optimization). Ο στόχος είναι η καλύτερη δυνατή τοποθέτηση μιας ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Η βελτιστοποίηση είναι μέρος του μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο και είναι η βάση της SEM (Search Engine Marketing), η οποία τις περισσότερες φορές σχετίζονται με τα πληρωμένα αποτελέσματα.

Τι είναι το SEO - Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης

Ιστοσελίδα που εμφανίζονται στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης είναι πιο πολυσύχναστες και ως εκ τούτου να απολαύσετε υψηλότερη επισκεψιμότητα. Μια καλή εταιρία SEO κάνει πάντα μια μελέτη των λέξεων-κλειδιών, τον ανταγωνισμό και τις τεχνικές πτυχές των πελατών της ιστοσελίδας και με βάση τα αποτελέσματα προετοιμάζει μια μεμονωμένη στρατηγική που βασίζεται σε όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Βελτιστοποίηση μπορεί να περιλαμβάνουν τεχνικές εργασίες, περιεχόμενο της εργασίας, σύνδεση κτιρίου, καθώς και διάφορες δημιουργικές εκστρατείες.

 

Γιατί να επιλέξετε το SEO;

PPSEO είναι μια από τις πιο δυναμική νεα ετερια της Ελλαδος  για SEO (Search Engine Optimization). Έχουμε μια έμπειρη ομάδα επαγγελματιών με χρόνια εμπειρίας που βρίσκονται πίσω από πολλά επιτυχημένα έργα web, με θαυμάσια τοποθεσία, χιλιάδες λέξεις-κλειδιά σε μηχανές αναζήτησης.

PPSEO είναι μια εταιρεία με παράδοση στη Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και μια θετική εικόνα στον τομέα της εξυπηρέτησης των πελατών, καθώς και οι εμπειρογνώμονες μας διακρίνονται από υψηλό επαγγελματισμό στη βελτιστοποίηση του κάθε έργου στο οποίο συμμετέχουν . Προσφέρουμε στους πελάτες ένα διαφανές SEO υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης που είναι ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Επιπλέον, παρέχουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να παρακολουθούν συνεχώς τη θέση της ιστοσελίδας σας στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης μέσα από την προετοιμασία λεπτομερών εκθέσεων.

Με άριστη γνώση και ταλέντο για την αποτελεσματική επιχειρηματική ευφυΐα και την ακριβή ανάλυση του ανταγωνισμού, η ομάδα μας επιλέγει τις πληροφορίες που πηγαίνει πέρα από την τυποποιημένη συλλογή δεδομένων. Στρατηγικές συστάσεις που παραδίδουμε στους πελάτες μας αναζητούν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα και έγκαιρη δράση από το οποίο να πάρει την επιθυμητή απόδοση της επένδυσης (ROI).

Η ζήτηση για τις υπηρεσίες μας είναι πάντα μεγάλη. Συχνά οι ελληνικες και πιο πολυ οι ξενες ιστοσελιδες στρέφονται σε εμάς για συμβουλές σχετικά με τη στρατηγική SEO τους.

 

Πώς λειτουργεί PPSEO για τη βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης;

Κάθε πελάτης αξίζει μια ιδιαίτερη προσέγγιση, τόσο κατά την έναρξη των έργων SEO, συζητάμε μαζί σας τις καλύτερες τακτικές για το τι θέλετε να επιτύχετε, όταν ψάχνετε για τη βελτιστοποίηση του site σας για τις μηχανές αναζήτησης.

Στοιχεία βελτιστοποίηση site

Το κλειδί για τη στρατηγική προσέγγιση για την βέλτιστη απόδοση στα αποτελέσματα αναζήτησης περιλαμβάνει κυρίως την κατανόηση των επιχειρήσεων και τους στόχους που έχουν θέσει σας.

Αν χρειάζεται:

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο

Τεχνικές ελέγχου SEO

Εκστρατεία για να χτίσει την αξιοπιστία

ή απλά χρειάζεστε συμβουλές, θα είστε ευτυχείς να βοηθήσουν την επιχείρησή σας με την πιο κατάλληλη στρατηγική SEO.

Τιμές για την οικοδόμηση μιας στρατηγικής για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς, λίγο περισσότερο, κάποιοι λιγότερο ανταγωνιστικές. Ως εκ τούτου, οι τιμές στην ppSEO να καθορίζεται ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησής σας. Το κόστος των υπηρεσιών SEO διαμορφώνεται ανάλογα με τους πόρους και τις απαιτούμενες εργασίες για να επιτύχει και να διατηρήσει τα καλύτερα αποτελέσματα για την επιχείρησή σας. Πόσο θα κοστίσει η βελτιστοποίηση του site εξαρτάται άμεσα συνεπάγεται κατ ‘ανάγκη την ανάλυση λέξεων-κλειδιών και την ανάλυση του ανταγωνισμού.

Θέλουμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας όχι μόνο για να κάνουν το site σας μια εξαιρετική βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, αλλά και για να πάρει μακροπρόθεσμες λύσεις και όραμα για την ατομική προσέγγιση στους στόχους σας.

Εγγυόμαστε ρεαλιστικές και διαφανείς λύσεις με μόνιμα αποτελέσματα.

Βασικά Βελτιστοποίηση:

Η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για τους πελάτες που έχουν επιλέξει μια κύρια λέξη-κλειδί.

Γενική ανάλυση των προβλημάτων site με τις μηχανές αναζήτησης: πληρότητα της ευρετηρίασης το site, χρήση απαγορευμένων μεθόδων, παρουσία δυνητικά επικίνδυνων στοιχείων, ο έλεγχος για την παρουσία των μαύρων λιστών χώρο, η παρουσία των χώρων καθρέφτη, χώρο προσωρινής αποθήκευσης στις μηχανές αναζήτησης και ούτω καθεξής. n.

Βελτιστοποίησης αρχική σελίδα για μια λέξη-κλειδί, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας περιεχομένου για την επιλεγμένη λέξη-κλειδί

Πρότυπο Βελτιστοποίηση:

Η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για τους πελάτες που επιλέγουν για την τοποθέτηση πάνω από μία λέξη-κλειδί. Εκτελείται σε μικρού και μεσαίου μεγέθους χώρους. Οι παραστάσεις των απαιτήσεων SEO φαίνεται απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση της εγγύησης για την τοποθέτηση του site σε μηχανή αναζήτησης

Στη βάση μέρος περιλαμβάνει:

  1. Τεχνικού ελέγχου της ιστοσελίδας.
  2. Ανάλυσης της ιστοσελίδας για τα προβλήματα με τις μηχανές αναζήτησης.
  3. Γενικές συστάσεις σχετικά με τη δομή της ιστοσελίδας.
  4. Γενικές συστάσεις για πανομοιότυπα στοιχεία και σελίδες στο site.
  5. Την ανάπτυξη τίτλων για τον τίτλο και Η1 tags για κάθε επιλεγμένη λέξη-κλειδί
  6. Βελτιστοποίηση της δομής του site.
  7. Δημιουργία περιεχομένου για κάθε επιλεγμένη λέξη-κλειδί, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις για βέλτιστη πυκνότητα.
  8. Λεπτομερή και πλήρη βελτιστοποίηση των σελίδων που απαρτίζουν κάθε επιλεγμένη λέξη-κλειδί.
  9. Δομή της ιστοσελίδας – περιέχει συστάσεις για τη βελτιστοποίηση της δομής του ιστοτόπου, διανομή επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά στις σελίδες, τη δημιουργία ΤΙΤΛΟΣ και Η1 tags για κάθε σελίδα, καθορίζοντας πρότυπα για να δημιουργήσετε τίτλους.

 

Για ερωτήσεις, τις τιμές και περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνό   +30 699 6657175:

Επόμενο άρθροΒελτιστοποίηση Ιστοσελίδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.