Προώθηση ιστοσελίδα

Seo με εγγύηση 100% επιστροφής χρημάτων αν δεν σας πάμε στα αποτελέσματα της 1ης σελίδας.

Πρώτον, θα ήθελα να εξηγήσω τι ακριβώς είναι η Προώθηση ιστοσελίδας SEO. Ελπίζουμε ότι μπορείτε να διαβάσετε αυτό επειδή οι πληροφορίες σχετικά με τη φύση του SEO θα είναι αναμφισβήτητο όφελος, αν μας επιλέγουν να εργαστούμε στο χώρο σας ή όχι.

Στη Ελλαδα, αντί της Προώθηση SEO για τις μηχανές αναζήτησης, απλά μιλάμε για τη Προώθηση της Google, διότι είναι η μόνη μηχανή αναζήτησης που πραγματικά χρησιμοποιούνται στη χώρα. Έτσι, το μόνο σημαντικό πράγμα για SEO-στην ιστοσελίδα σας είναι ότι κατατάσσεται ως η καλύτερη στο Google.

Προώθηση ιστοσελίδα

SEO Προώθηση μιας ιστοσελίδα δεν είναι για μία ημέρα, επειδή το Google είναι πολύ αδρανές σύστημα που δεν του αρέσει (ή ακόμα και τιμωρείται) απότομη ενέργειες που συνδέονται με την κάθε ιστοσελίδα. Έτσι κάνουμε την προώθηση ασφαλή, ομαλή και ήσυχη, και χρειαζόμαστε την υπομονή σας.

Στον τομέα του SEO Προώθηση υψίστης σημασίας είναι οι λέξεις που θέλετε να κατατάξουν την ιστοσελίδα σας στο Google. Διαγωνισμός για τη προώθηση σε διαφορετικές λέξεις μπορεί να διαφέρει δεκάδες ή ακόμη και εκατοντάδες φορές.

Σας απαιτήσεις (προώθηση λέξεις περιζήτητα θέση στο Google), καθώς και ένα στιγμιότυπο του site σας (νέα ή παλιά, καλά ή άσχημα κάνει, συνδέσεις με την ιστοσελίδα σας από άλλες ιστοσελίδες) είναι οι παράγοντες που θα μας επιτρέψει να σας δώσει μια ακριβή τιμή για τη προώθηση ιστοσελίδας SEO.

Είναι δύσκολο να σας δώσει μια τιμή χωρίς να γνωρίζει όλα αυτά τα πράγματα. Όλα τα πιο σημαντικά για το site σας μπορούμε να κατανοήσουμε τον εαυτό μας, αλλά είναι ωραίο να γνωρίζουμε σε ποια λέξεις που ψάχνετε και ποια είναι η θέση που θέλετε στο Google (πρώτη, top 3, top 5 πρώτη σελίδα).

Προώθηση ιστοσελίδας
WEB DESIGN STUDIO ppSEO

Προώθηση ιστοσελίδας ενός δικτυακού τόπου μπορεί να χωριστεί υπό όρους σε τρία στάδια.  Στάδιο 1 αναφέρεται σε εσωτερική βελτιστοποίηση του site σας και τα επόμενα δύο στάδια – το εξωτερικό, η οποία συνίσταται στην απόκτηση σχετικές συνδέσεις με την ιστοσελίδα σας.

 

Προώθηση ιστοσελίδας Στάδιο 1 (Εσωτερική SEO)

Αυτή είναι μια διαδικασία στην οποία διορθώνει διάφορες λεπτομέρειες στο site σας, λιγότερο αισθητές την εμφάνισή, αλλά ιδιαίτερα σημαντικό για το Google. Η τεράστια αναζήτησης έχει δεκάδες κριτήρια, τα οποία αξιολογεί κάθε ιστοσελίδα, γι ‘αυτό είναι βασικό να ξεπεράσουμε αυτό το τεστ με άριστα.

Η τιμή για την εσωτερική βελτιστοποίηση κυμαίνεται από 200 ευρώ για μικρές, στατικές, καλοφτιαγμένο site και 800 ευρώ για κακοσχεδιασμένα, μεγάλα, δυναμική ιστοσελίδα, όπως βέβαια είναι δυνατές όλες οι καταστάσεις μεταξύ αυτών των δύο άκρων.

Προώθηση ιστοσελίδας SEO – Στάδιο 2 ( κατάλογοι εγγραφής )

Στη Ελλάδα υπάρχουν πολλές ιστοσελίδας που έχουν ταξινομήσεις και καταλόγους των άλλων sites. Σε κάθε ένα από αυτά, μπορείτε να υποβάλετε το site σας και ένα σύνδεσμο, θα πρέπει να βοηθήσει τη προώθηση SEO σας. Τα αλιεύματα είναι ότι οι περισσότερες από τις συνδέσεις είναι σπασμένα με διαφορετικούς τρόπους και δεν φέρει πραγματικό όφελος για το Google.

Έτσι, για να σας έχουμε καταχώρηση σε όλους τους καταλόγους για να βρουν εκείνα τα είκοσι που θα βελτιώσουν τη βελτιστοποίηση του site σας (σε αυτό μια για πάντα). Κάποιοι άλλοι στη ιστοσελίδα σας θα έρθει επίσκεψη.

Η τιμή για την υποβολή ιστοσελίδα σε όλες τις μεγάλους καταλόγους είναι 200 ευρώ και δεν εξαρτάται από κάτι στην ιστοσελίδα σας. Η επίδραση των συνδέσμων για να σας έρχεται συνήθως μετά από 3-4 εβδομάδες.

Προώθηση ιστοσελίδας – Στάδιο 3 (ισχυροί δεσμοί)

Αν το site σας παλεύει για μια καλή κατάταξη στις λιγότερο ανταγωνιστικές λέξεις της Google, τα στάδια 1 και 2 θα είναι επαρκής και δεν θα χρειαστεί επιπλέον Προώθηση SEO. Αλλά αν της λέξεις σας είναι ανταγωνιστικές (ιδιοκτησία, όλα για τον τουρισμό, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μετακινούμενους και άλλα περιζήτητα από την υπηρεσία Internet ευρέως έψαξε λέξεις όπως παιχνίδια, ωροσκόπια και πολλοί άλλοι), στη συνέχεια, μετά τα βήματα 1 και 2 μέχρι τη βελτιστοποίηση θα βρείτε την ιστοσελίδα στο top 50 για τις λέξεις, και κατόπιν εάν είστε τυχεροί … Εδώ έρχεται η ώρα για το βαρύ SEO Προώθηση – στάδιο 3.

Στο βήμα 3, είναι καιρός να μοιραστώ μαζί σας ότι διαχειριζόμαστε περισσότερα από 400 διαφορετικά site , πολλοί από τους οποίους υποστηρίζουν συσταθεί και ενισχυμένη σόλα ιδέα να παρέχει ποιοτικές συνδέσεις με άλλες σελίδες, συμπεριλαμβανομένης στο site σας, εάν παραγγείλετε υπηρεσίες SEO μαζί μας .

Επίσης, το μόνο πράγμα βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας θα πρέπει μετά την ολοκλήρωση των φάσεων 1 και 2 … πολλές πολλές συνδέσεις στον εαυτό σας να αποφασίσει ότι η Google είναι πολύ δροσερό (γίνεται αποκλειστικά) και τον κατετάγη μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Έτσι δυνατότητές μας για SEO Προώθηση ιστοσελίδας Google.gr είναι αρκετά μεγάλο. Αυτό μας βοηθά να σας δώσει πολύ καλές τιμές για βελτιστοποίηση site.

Υπηρεσίες SEO Ελλάδα

Εδώ έρχεται λίγο δύσκολο όταν έχεις να ανακοινώσει ότι η βελτιστοποίηση στο Βήμα 3 καταβάλλεται σε μηνιαία βάση. Γνωρίζουμε ότι αυτό μπορεί να φαίνεται παράξενο, αλλά τα links μας απευθύνονται για προώθηση ιστοσελίδων για το site σας είναι απλά ένας τρόπος διαφήμισης και των πόρων μας που μπορούν να κατευθύνονται προς άλλη κατεύθυνση. Αγοράστε ένα μόνο link στο site σας, όπως θέλετε να αγοράσετε ένα ενιαίο πινακίδα ή ραδιοφωνική διαφήμιση κάθε μέρα, ενώ το ραδιόφωνο έχει – θα δείτε ότι δεν συμβαίνει.

Αμέσως, όμως, θα ηρεμήσει η κατάσταση να πληρώνετε κάθε μήνα για κάτι αόρατο δεν μπορεί να συμβεί, επειδή μηνιαία συνδρομή σας τίθενται σε ισχύ έως ότου έχετε βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα σας στην επιθυμητή θέση στο Google, είτε πρόκειται για την πρώτη, κορυφαία 3, πάνω ή πρώτη σελίδα. Μέχρι τότε, εργαζόμαστε για τη βελτιστοποίηση, και δεν πληρώνουν στο στάδιο 3 απολύτως τίποτα, αν το site σας ανεβαίνουν.

Η μηνιαία συνδρομή ξεκινά από 150 ευρώ το μήνα και υπολογίζεται ανάλογα με το ποσό των λέξεων και όπου θέλετε να ταξινομήσουν το site σας γι ‘αυτούς. συνδρομή αμοιβή για τη Προώθηση SEO επιτευχθεί μόνο κρατούνται αποτέλεσμα στο Google, με αποτέλεσμα να μην διακινδυνεύσει τίποτα.

 

προώθηση ιστοσελίδας – μικρή απόκλιση

Αν δεν καταλαβαίνετε όλα τα παραπάνω, εδώ είναι μια σύγκριση:

Φανταστείτε ότι η ιστοσελίδα σας είναι μια βάρκα που πλέει στη θάλασσα του Internet σε συνδυασμό με τον ανταγωνισμό που θέλετε να προσπεράσει.

Το πιο σημαντικό είναι το σκάφος σας να μην βυθίζεται – γιατί SEO Στάδιο 1 – Εσωτερική Optimization – να κάνει το σκάφος σας υγιή, ασφαλή και να εκσυγχρονιστούν.

Έχουμε κάτι να προχωρήσουμε – γιατί στο στάδιο 2 – SEO βελτιστοποίηση ιστοσελίδα με πιθανές συνδέσεις για πάντα – μπορείτε να πάρετε 20 υγιείς λινκ, με τη μορφή των συνδέσμων που αγοράζετε μία φορά και να σας βοηθήσει για πάντα.

Αλλά αν δεν κινείται αρκετά γρήγορα – αλλά τότε θα λάβει κινητήρα βενζίνης με τη μορφή ισχυρών δεσμών από εμάς (στάδιο 3 – Συνδρομή για προώθηση ιστοσελίδων). Ναι, πληρώνετε κάθε μήνα για τη βενζίνη, αλλά ο κινητήρας (δουλειά μας να θέσει συνδέσεις σε κατάλληλες θέσεις) βγαίνετε δωρεάν, σωστά. Επιπλέον πληρώσει για τη βενζίνη, μέχρι τη στιγμή που είναι σαφές ότι είστε μπροστά από τα άλλα σκάφη, και μόνο εφ ‘όσον δεν έχουν ηττηθεί πίσω.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.